Hur Man Laddar ner Anime Player på Windows

Om du är ett fan av anime och har stött på den här artikeln kan det vid första anblicken inte verka som att du behöver ladda ner en anime-spelare. Men som titeln indikerar finns det några steg inblandade i att ladda ner en som du kanske inte är bekant med. I den här artikeln kommer vi att dela upp dessa steg och ge dig instruktioner om hur du laddar ner en anime-spelare för ditt operativsystem.

Anime Player på Windows

Vad är anime-spelare?

Anime Player är en gratis mediaspelare med öppen källkod för Windows som kan spela de flesta anime-filer med lätthet. Den stöder ett brett utbud av format, och den har inbyggt stöd för undertexter och beskrivningsfiler. Den har också funktioner som en kraftfull sökmotor, en generös funktionsuppsättning och ett lättanvänt gränssnitt. Det finns en betalversion av programmet, men den är fullt utrustad och har inga begränsningar. För mer information om Anime Player, besök dess officiella webbplats.

Enkla Steg för att ladda ner Anime Player på Windows

Om du är ett fan av anime och vill hänga med i dina favoritprogram behöver du en animespelare. Det finns några olika tillgängliga, men den vi kommer att fokusera på i den här artikeln är Anime Player.

anime player

Att ladda ner Anime Player är enkelt på Windows. Här är hur:

  1. Gå till den officiella webbplatsen för Anime Player och ladda ner installationsprogrammet. Installationsprogrammet bör vara cirka 2 GB stort, så se till att din dator har tillräckligt med utrymme innan du laddar ner det.
  2. När installationsprogrammet har laddats ner, kör det och klicka på knappen ”Nästa”.
  3. På nästa skärm väljer du ditt språk och klickar på knappen ”Nästa” igen.
  4. På nästa skärm väljer du ditt land och klickar på knappen ”Nästa” igen.
  5. På den sista skärmen i installationsprocessen klickar du på knappen ”Slutför” för att slutföra installationen.
  6. När installationen är klar öppnar du Anime Player och klickar på ”Lägg till serier” i huvudmenyn för att lägga till dina favoritanimeprogram till din bevakningslista.
  7. För program som för närvarande finns på din bevakningslista, välj knappen ”Lägg till i bevakningslista”.
  8. När du har valt ett program och klickat på knappen ”Titta” kommer du tillbaka till huvudmenyn där alla program du har lagt till i din bevakningslista kommer att listas för visning.
  9. För att börja titta på ett program, välj det från din bevakningslista och klicka på ”Titta nu”.
  10. Anime Player kommer att börja spela upp videon och det finns inte längre något behov av en extern videospelare för att se dina favoritanimeprogram.

Hur man registrerar ett konto

Om du vill titta på din favoritanime på din dator finns det några saker du måste göra först. I den här guiden kommer vi att beskriva de steg som krävs för att registrera ett konto hos den populära anime-spelaren, AnimePlayer.com. När du har ett konto kan du logga in och börja titta på dina favoritprogram!

Den här guiden kommer att beskriva de steg som krävs för att registrera ett konto hos AnimePlayer.com och skapa en bevakningslista över din favoritanime! Om du vill titta på din favoritanime på din dator finns det några saker du måste göra först.

I den här guiden kommer vi att beskriva de steg som krävs för att registrera ett konto hos den populära anime-spelaren, AnimePlayer.com. När du har ett konto kan du logga in och börja titta på dina favoritprogram!

Steg 1:   Ladda ner och installera Adobe Flash! (Om du inte redan har det)
Ladda ner och installera Adobe Flash Player

Steg 2:   Registrera dig hos AnimePlayer.com- Stegen för att registrera dig hos AnimePlayer.com är ganska enkla att följa.

Steg 3:   Registrera en favoritanime- Du kan göra detta genom att välja den anime du vill titta på och klicka på ”Lägg till”.

Steg 4:   Logga in på ditt konto! – Det här är det sista steget, så se till att du loggar in.

Steg 5:   Titta på din favoritanime! – Nu när du har slutfört stegen kommer du att kunna se vilken som helst av dina favoritserier på din dator!

Titta på Aimesu & Anime On Demand

Om du vill titta på anime på din dator finns det några olika sätt att göra det. Ett sätt är att använda en anime-spelare som AnimePlay eller Daimesu. Dessa spelare kan laddas ner och installeras på din dator, och sedan kan du titta på dina favoritanime-avsnitt direkt från din dator.

AnimePlay är en gratis spelare som kan laddas ner från den angivna webbplatsen. Den har ett enkelt användargränssnitt och stöder de vanligaste formaten för att titta på anime online, inklusive mp4, Mkv och avi. Den har även en inbyggd sökfunktion så att du snabbt kan hitta avsnittet du vill se.

Daimaru är också en gratis spelare som kan laddas ner från den angivna webbplatsen. Den har ett mer avancerat användargränssnitt än AnimePlay och stöder fler format för att titta på anime online, inklusive h264 och x264. Den har också extra funktioner som undertexter och kapitelnavigering.

vilken spelare du än väljer, se till att installera den senaste versionen så att du kan se de senaste avsnitten av din favoritanime.

Slutsats

Om du letar efter ett enkelt sätt att ladda ner anime till din dator, bör du överväga att använda Anime Player. Detta program är tillgängligt för både Windows och Mac, och det är väldigt enkelt att använda. Du kan ladda ner den från den officiella webbplatsen, eller så kan du hitta den på flera olika nedladdningssidor. När du har laddat ner programmet behöver du bara installera det på din dator. Efter det kan du börja ladda ner anime-avsnitt!

Lämna en kommentar